Laminaatkiezer.nl

Brede laminaat planken

Brede laminaat planken

Voor exclusieve en betaalbare brede laminaat planken moet u bij Laminaat Kiezer in Rotterdam zijn. Naast standaard laminaat formaten, hebben we ook XXL laminaat om uw vloer mooi te bedekken.

Een laminaat van XXL-formaat is ideaal voor het bekleden van grote ruimtes. Maar de brede laminaat planken zijn niet alleen bestemd voor royale ruimtes, ze kunnen prima in kleinere ruimtes gelegd worden. Door de riante afmetingen van onze laminaat XXL-series krijgt uw vertek een ruimtelijk effect.Onze XXL-collectie

Laminaat Kiezer biedt de volgende laminaat planken aan die voorzien zijn van een breed formaat:Quick Step Majestic extra breed en extra lang laminaat

De brede en luxe planken van de Majestic-serie, van 205 cm bij 24 cm, geven een zeer ruimtelijk effect. De authentieke groeven van echt hout en mooie structuren geven uw vloer de perfecte look. Daarnaast zijn de breed laminaten uit deze serie waterbestendig. De laminaten zijn hierdoor ideaal voor keukens en badkamers.

Bekijk het product


Rivier Rood eiken LKCL

De Rivier laminaat is met 244 mm extra breed en heeft een 2V-groef als randafwerking. Dit laminaat kan gebruikt worden in de woonkamer, slaapkamer en alle overige ruimtes bestemd voor licht gebruik in huis.

Bekijk het product


Pool Grijs Eiken LKCL

Dit kliklaminaat behoort ook tot de brede laminaat collectie van Laminaat Kiezer. Het is een laminaat voorzien van houtstructuur, 2V-groef en is 1380 mm (lengte) bij 244 mm (breedte). Deze brede laminaatvloer kan in diverse ruimtes gelegd worden, zoals de hal, klein kantoor, woonkamer of eetkamer.

Bekijk het product


Palermo XXL

De gehele Palermo collectie bij Laminaat Kiezer bestaat uit brede laminaat planken. U kunt kiezen uit diverse soorten en kleuren; Harbour, Ruw eiken in donkere en lichte kleur, Alaska Wit en Ardennen. Deze laminaatvloeren zijn ook geschikt voor zwaar woongebruik en ze zijn voorzien van een kliksysteem.

Bekijk het product

 

Overige merken brede laminaten

Wilt u van een andere merk uit ons assortiment een brede laminaat hebben? Vraag naar de mogelijkheden bij onze specialisten. Ook XXL laminaten van merken die niet behoren tot onze collectie kunnen we voor u apart bijbestellen! Neem hiervoor contact met ons op.

Voordelen van XXL laminaat planken

Brede laminaat planken doen je woning niet alleen ruimer lijken, ze geven deze ook een extra luxe uitstraling. Door de grote formaten zijn brede planken eenvoudiger te leggen dan regulier laminaat. Wilt u een brede laminaatvloer kopen tegen een scherpe prijs? Breng dan een bezoek in onze showroom van Laminaat Kiezer Outlet!

Online bestellen

Ons laminaat van XXL formaat kunt u snel en gemakkelijk bestellen via onze webshop. Uw laminaat wordt gratis bezorgd vanaf een aankoopbedrag van €998,-.


Breed laminaat laten leggen?

Bekijk de mogelijkheden van onze legservice.

Meer weten over onze laminaat XXL-series?

Voor meer vragen over onze voorraad brede laminaat planken, bel 010-7370558.