Laminaatkiezer.nl

Grijs eiken laminaat

Grijs eiken laminaat


Grijs is een populaire kleur, die vaak voorkomt in hedendaags wooninterieur waaronder de vloer. Een grijze laminaatvloer heeft een chique en rustige uitstraling en is zeer gewild. De fraaie neutrale laminaatvloeren van Laminaat Kiezer geven uw woning de perfecte look en gaan lang mee! Zowel ons eigen merk als grote merken als Quick-Step en Kronotex, hebben een mooie collectie laminaatvloeren; donker-, midden-, licht- en witgrijs.

Bekijk hier ons eigen laminaatmerk

 

Aanbod laminaat

Laminaat Kiezer biedt diverse laminaatvloeren voorzien van een grijze kleur. Neem een kijkje in ons overzicht van laminaatmerken en selecteer het juiste merk. Bijna elk merk uit ons assortiment heeft grijs eiken laminaatvloeren.

Basis en trendy

Een laminaatvloer in het grijs biedt veel combinatiemogelijkheden. De strakke en moderne uitstraling vormt een prima basis voor uw woning en past in zowel in klassieke als modern interieur. Grijs kunt u matchen op diverse manieren:

  • Met hout. Het resulteert in een warme en landelijke uitstraling
  • In combinatie met pastellen, wat zorgt voor een fleurige en gezellige sfeer
  • Met wit en hoogglans, wat uw interieur strak maakt
  • Grijs gecombineerd met staal/RVS. Hiermee creëert u een industriële look

 


Tinten

De kleur grijs is in verschillende tinten beschikbaar; mat grijs, donkergrijs, lichtgrijs of witgrijs. Wilt u weten welk type grijze laminaatvloer bij uw interieur past? Het is afhankelijk van verschillende factoren, zoals uw persoonlijke smaak, hoeveelheid licht in uw ruimte, woonmeubels en accessoires etc.

Heeft u interieuradvies nodig?
Kom langs bij onze woonwinkel in Schiedam


Niet alleen laminaat

Om uw ruimte compleet af te maken bieden we ook laminaatplinten en ondervloeren aan. Zonder deze accessoires wordt uw laminaatvloer minder duurzaam en krijgt u niet het gewenste resultaat.

Snelle levering en legservice

Laminaat Kiezer bezorgt uw grijs eiken laminaat gratis vanaf €998,-. Uw laminaat wordt zorgvuldig en op tijd bezorgd op het juiste afleveradres. Tevens kunt u ons inschakelen voor een professionele legservice. U bent dan altijd verzekerd van een deskundige die uw vloer professioneel legt voor een scherpe prijs.

Bekijk een aantal merken in grijs eiken laminaat: