Laminaatkiezer.nl

Laminaat Rotterdam

Laminaat Rotterdam

Laminaat in Rotterdam bestellen


Laminaat Kiezer heeft bijna 20 merken laminaat, waaroner de Quickstep, Ambiant, van Hardeveld vloeren, Balterio, Meister, Egger etc.  in ons assortiment. Genoeg te kiezen dus! Dik, dun, donker, licht, met of zonder patroon - bestel uw laminaat direct online bij Laminaatkiezer!

 

Bezorgen of ophalen?

Bezorging doen we in heel Nederland, of u kunt uw laminaat zelf afhalen in de buurt van Rotterdam.

We zijn hier te vinden:
Broersvest 59-B
3111 EC Schiedam

 

 

 

 

 

Lagen van laminaat

Een kwalitatief laminaat bestaat uit drie of vier lagen materiaal die op elkaar geperst zijn.

Basis

De basis van een laminaatplank wordt de drager genoemd. Meestal is deze drager gemaakt van HDF (High-Density Fibreboard), een plaat die gemaakt is door vezels stevig op elkaar te persen.

Eronder

Onder de drager bevindt zich een kunststof onderlaag (daarmee bedoelen we niet de ondervloer, maar een andere kunststof laag die aan de drager vastzit). Deze onderlaag is gemaakt van melamine en beschermt de onderkant van het laminaat tegen vocht.

Erop

Bovenop de drager zit het laagje dat het uiterlijk van het laminaat bepaalt. Dit is een laagje papier dat bedrukt is met een houtstructuur.

Bovenste laag laminaat

Over het laagje met houtstructuur zit een belangrijke beschermende kunststof toplaag. Deze laag van melamine met aluminiumoxide zorgt ervoor dat het laminaat niet beschadigd raakt van bovenaf.

De kwaliteit van al deze onderdelen samen bepaalt het verschil in prijs tussen de soorten laminaat. Meer indicatie in de prijs?

 

Laminaat Rotterdam - voor ieder budget een mooie laminaatvloer bij Laminaatkiezer.nl

 

Laminaat legservice Rotterdam

Hoeveel stappen zet u gemiddeld op een dag op uw vloer? Hoeveel meubels staan erop en hoeveel stoelen worden per week verschoven? Een vloer krijgt veel te verduren. Daarom is het belangrijk dat uw laminaat op de juiste manier gelegd wordt. Zo haalt u het meeste uit uw laminaatvloer en gaat deze extra lang mee.

Daarom bieden wij u onze laminaat legservice Rotterdam aan.


Laminaat kopen in Zuid-Holland

In onze webshop is zoveel laminaat te vinden dat u misschien door de planken de vloer niet meer ziet. Kom daarom gerust langs in onze showroom vlakbij station Schiedam Centrum om de vloeren in het echt te bekijken en het verschil te voelen.
Wij zijn geopend van maandag t/m zaterdag. Bekijk de openingstijden.

Laminaat in Rottedam: meer informatie?

Wilt u meer weten over een laminaatmerk? Of heeft u een andere vraag over het aanbod van laminaat? Bel ons dan op 010-7370558 of stuur een mail naar info@laminaatkiezer.nl.

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren