De Bron Wonen / Laminaatkiezer.nl staat bekend met 27 jarige kennis, service en ervaring met het leggen van Laminaat, PVC, Tapijt, Vinyl, Marmoleum en Parket. Zowel bij mensen thuis en bij grote projecten. In 27 jaar hebben wij heel veel aan grote projecten gewerkt en zo zijn wij laatst ook benaderd door de Optiek in Rotterdam.

de optiek voor en na

Vloer

Met advies van De Bron Wonen / Laminaatkiezer.nl en de interieurarchitect Jos Baijens werd al snel een PVC vloer uitgekozen. De keuze ging naar Quickstep Livyn Balance Click Plus BACP40026. Quickstep Livyn is een luxe vinylvloer en het heeft een natuurlijke charme van een houten vloer. Het heeft een PU-toplaag wat tegen vuil, krassen en vlekken beschermt. Quickstep Livyn vloeren zijn onderhoudsvriendelijk.

Legmethode

Normaal gesproken word laminaat/PVC vloeren altijd in de lengte van de kamer gelegd. Op deze manier verlengt u namelijk de kamer optisch een stuk. De winkelruimte van de Optiek is best lang en niet zo breed. Dus als wij het in de lengte hadden gelegd zou de ruimte optisch een stuk langer eruitzien.  Maar met advies van de interieurarchitect hebben wij de PVC vloer in de breedte gelegd zodat het optisch breder eruit ziet.

Afwerking

Zoals met laminaat wordt bij Click PVC ook afstand gehouden van de muur. Om voor een perfecte afwerking te zorgen hebben wij het met bijpassende Livyn standaardplinten afgewerkt. Afmeting van Livyn Standaardplinten zijn 2400 mm X 55mm X 8mm.

De Bron Wonen/Laminaatkiezer.nl bedankt de Optiek voor de opdracht en wensen hun heel veel plezier met de nieuwe winkel.


de optiek Rotterdamde optiek rotterdam-nieuwe binnenweg

De Optiek
Nieuwe Binnenweg 300B
3021GT Rotterdam
Tel.: 010 - 843 64 22
www.de-optiek.nl