De Bron Wonen / Laminaatkiezer.nl staat bekend met 27 jarige kennis, service en ervaring met het leggen van Laminaat, PVC, Tapijt, Vinyl, Marmoleum en Parket. Zowel bij mensen thuis en bij grote projecten. In 27 jaar hebben wij heel veel aan grote projecten gewerkt en zo zijn wij laatst ook benaderd door Fam. Nillesen in Rotterdam.

Vloer

Met advies van De Bron Wonen / Laminaatkiezer.nl werd al heel snel een mooie laminaat vloer uitgekozen. De keuze ging naar Van Hardeveld Vloeren West Coast 296177 Natuur Geschaafd. Deze mooie Natuur geschaafd laminaatvloer was precies waar Fam. Nillesen op zoek naar was. Het moest niet te donker van kleur zijn en een warme natuurlijke uitstraling hebben.

west coast natuur geschaafd
Ondervloer

De keuze van ondervloer ging gelijk naar Supreme 10dB ondervloer.

Fam. Nillesen moest zeer graag een geluidsreducerend ondervloer hebben omdat hij de verdieping beneden als kantoor zou gaan gebruiken.

Afwerking

Met Laminaat word er altijd afstand gehouden van de muur. En om dit zo goed mogelijk af te werken hebben wij het met bijpassende kleur plakplinten afgewerkt.

De Bron Wonen/Laminaatkiezer.nl bedankt Fam. Nillesen voor de opdracht en wensen hun heel veel plezier met de nieuwe kantoor/woning.

west coast laminaatwest coast natuur geschaafdwest coast laminaatkiezerlaminaatkiezer hardevel vloerenwest coastlaminaatvan hardeveld vloerenwest coast laminaat