De Bron Wonen / Laminaatkiezer.nl legt niet alleen laminaat in de hal, woonkamer, slaapkamer of keuken maar ook op de trap. Met onze jarenlange ervaring zijn wij ook uw trapspecialist. Niet alleen met laminaat maar ook met vinyl, tapijt, marmoleum en PVC. Zo hadden wij laatst een verzoek om een trap te bekleden met laminaat in Berkel en Rodenrijs.

Trap voor en na

Vloer

Klant had de vloer Atlas 4401 Donkergrijs Gemarmerd uitgekozen voor de hal, woonkamer, slaapkamer en de keuken. Klant was in twijfel met wat op de trap moest komen. Nadat de klant foto’s had gezien van wat trappen bekleed met laminaat door Laminaatkiezer.nl ging de klant ook voor laminaat. Trap bekleed met laminaat heeft de voordelen dat het niet zo snel slijt en beschadigd. Het belangrijkste voordeel van laminaat op de trap is dat het onderhoudsvriendelijk is waardoor het ook antiallergisch is. Trap bekleed met laminaat geeft de trap een andere sfeer en ziet er ook nog eens chique uit.

 

Afwerking

Trap is bekleed met laminaat en afgewerkt met aluminium hoekprofielen om er voor te zorgen dat het netjes is afgewerkt en dat de klant vele jaren plezier van zal hebben. Indien de klant een Quickstep vloer had uitgekozen hadden wij het ook met Incizo profiel kunnen afwerken. Incizo profielen van Quickstep zorgen ervoor dat de afwerking met de zelfde kleur zoals het laminaat wordt afgewerkt. Dit zorgt voor een chique uitstraling.

 Trap laminaat

Prijs

Trap bekleden met laminaat is vergeleken met ander materiaal relatief goedkoper. Wat wel heel belangrijk is en wat heel veel effect heeft op de prijs is keuze van laminaat en met wat voor afwerking. Indien u ook interesse heeft om uw trap te bekleden met laminaat zoals in Berkel in Rodenrijs of een ander laminaat en u bent benieuwd naar wat het kost.

Vraag een vrijblijvende offerte aan.

De Bron Wonen/ Laminaatkiezer.nl bedankt familie Boumansour voor de opdracht en wensen hun heel veel plezier met de nieuwe vloer en trap.

 Laminaat voorLaminaat trapTrap naTrap laminaat na