Laminaatkiezer.nl

Visio Grande Rotterdam

Visio Grande Rotterdam

Visio Grande Rotterdam aanbiedingen

Nu voor € 12,95 per m2. Bekijk de aanbieding.

Welke soorten Visio Grande laminaat zijn er?

 1. Visio Grande RotterdamBasalt White (25574)
  Basalt is een gesteente dat ontstaat door de stolling van lava. Basalt komt vaak voor in het grijs. Misschien heeft u het wel eens toegepast gezien in een strandhoofd: een lange lijn met allemaal grijze natuurlijke stenen aan de kust, of aan een dijk. Het laminaat Basalt White straalt dezelfde structuur uit, maar met een lichtere inval: namelijk in het wit.
 2. Basalto Grigio (25573)
  Het Basalto Grigio laminaat geeft het gevoel dat u vanuit uw huis zo het strand op zou kunnen lopen. Het natuurlijke gesteente basalt wordt vaak langs het strand gebruikt. Met dit Visio Grande laminaat haalt u de zee dichter bij huis.
 3. Wit Beton (35458)
  De betonlook is het tegenwoordig helemaal. Vooral in badkamers zie je hem tegenwoordig vaak terug. Waarom zou u hem niet ook in uw huiskamer of slaapkamer brengen met het Visio Grande betonlook laminaat?
 4. Beton Grijs (35456)
  Beton is niet saai, dat wordt wel duidelijk als u dit laminaat bekijkt. Dit grijze laminaat met beton-uitstraling zorgt voor een rustige sfeer, maar is door de compositie toch spannend.
 5. Structuur Beton (35460)
  In dit laminaat worden eigenschappen van beton gecombineerd met die van hout. Het resultaat: een onverwacht interessante vloer! Dit laminaat is lichtgrijs van kleur.
 6. Campino Bianco (23854)
  Campino Biance is een laminaat dat klassieke kleuren op een moderne, strakke manier presenteert. Ondanks dat de kleur opvallend is voor laminaatvloeren, past hij goed in verschillende woonstijlen, van klassiek tot modern.

Bekijk alle soorten Visio Grande laminaat in onze webshop.


Visio Grande Rotterdam specificaties

Visio Grande RotterdamVisio Grande laminaat wordt geleverd in pakken waarmee u ruim 2 vierkante meter vloer kunt leggen. Lekker makkelijk: alle soorten hebben dezelfde specificaties en dezelfde prijs (behalve de aanbieding - die zijn natuurlijk goedkoper).

De planken zijn 8 mm dik en hebben een 4v-groef. Dat betekent stevig laminaat met aan tussen planken in een kleine groef die ervoor zorgt dat er een mooi onderscheid is tussen de afzonderlijke planken (en u niet het idee heeft dat er bijvoorbeeld een zeil op de grond ligt).

Visio Grande Rotterdam - 15 jaar fabrieksgarantie op alle typen


Kosten Visio Grande

De planken kosten € 14,95 per m2, waardoor u uitkomt op € 30,60 per pak.

Visio Grande Rotterdam Webshop

Vul in de webshop in hoeveel vierkant meter uw vloer is (bijvoorbeeld voor Visio Grande Beton Grijs) en onze calculator laat gelijk zien hoeveel pakketten u nodig heeft en hoeveel het in totaal gaat kosten.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren